Previous Next

Een online backup is verreweg de handigste én veiligste manier om een backup te maken van alle belangrijke bestanden als foto’s en documenten op uw computer. Een online backup biedt u een extra vangnet tegen het verlies van bestanden, zoals een besmetting door een virus of het kapot gaan van de harde schijf in uw pc.

Degoo biedt u maar liefst 100 GB gratis online backup ruimte, ruim voldoende voor de meeste mensen om de belangrijkste mappen te backup’en. Een account is snel en simpel aangemaakt, waarna u het Degoo backup-programma direct kunt downloaden en installeren op uw pc. Let er bij de installatie wel op dat u geen extra programma’s installeert die u ook aangeboden worden. Het enige dat u dan nog hoeft te doen is de mappen selecteren die u wilt backup’en, en de rest gaat vanzelf. U kunt Degoo gebruiken om bestanden op meerdere computers te backuppen.

Previous Next

"Met deze innovatieve (gratis) Windows software voorkomt u dat u één van de duizenden mensen wordt die online gehackt worden"
Total AV geeft alle Belgische burgers direct een gratis Windows virus- en malware-beveiligingsscan.
Uw Windows computer is een persoonlijke opslagruimte, als een magazijn dat uw belangrijkste, waardevolle en persoonlijke informatie bevat. Het is ook veel gemakkelijker toegankelijk dan uw gebruikelijke zakelijke computersysteem. Dat maakt het het perfecte doelwit voor een cybercrimineel.

Previous Next

1.Voice-berichten maken kan ook handsfree

 Niet iedereen wil altijd maar verhalen tikken in WhatsApp, maar soms is bellen ook niet handig. Je kunt er dan voor kiezen om een voice-bericht te sturen. Dat doe je door rechts op de microfoon te tikken en deze vast te houden. Er is echter nog een betere manier, die zeker als je een langer bericht wilt inspreken erg goed van pas komt: je kunt het microfoontje ook naar boven swipen. Dan komt hij in een slotje terecht en kun je een langer bericht opnemen zonder je vinger steeds op je telefoon te hoeven houden.

  2.Je hoeft niet standaard alle video’s en filmpjes te downloaden

 Sommige WhatsApp-gebruikers willen liever geen deel zijn van een groepsgesprek, omdat ze dan steeds vanalles krijgen toegestuurd dat veel MB’s kost. Je hoeft jezelf daarvoor echter niet uit groepen buiten te sluiten. Je kunt instellen wanneer WhatsApp media (afbeeldingen, audio, video’s en/of documenten) downloadt. Als je in de instellingen naar data- en opslaggebruik en daar kun je precies aangeven wat er moet gebeuren met media. Zo kun je selecteren wat er gedownload mag worden op je mobiele netwerk, op wifi en tijdens roaming.

Previous Next

Grote bestanden versturen kan af en toe knap lastig zijn. E-mailservices zijn vaak (erg) gelimiteerd en ook WeTransfer heeft een maximum van 2GB. Voor wie een simpele oplossing zoekt om gratis grote bestanden te versturen is er nu Smash.

Smash is een gratis bestandenoverdracht site zoals WeTransfer. In tegenstelling tot WeTransfer kent Smash echter geen limiet qua grootte van de bestanden. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in Frankrijk. Ze spelen met hun website in op de toenemende digitale wereld waarin steeds grotere bestanden met elkaar gedeeld moeten worden. Daarnaast hanteren ze een advertentievrije website. Dat kunnen ze doen omdat ze het advertentiemodel vervangen hebben door een creatief model waarbij mensen hun eigen creatieve projecten kunnen etaleren op de site. Dit maakt het versturen van je bestanden een hele prettige en prikkelarme ervaring.

logo

Search